NARAVNO
DA MOŽE…

 

 

 

 

 

 

Radomir Levajac Laki / Dizajn direktor

Namagnetisan dobrom energijom. Optimističan, neumoran… Rasejan. Radi puno stvari i upravlja malim, ali složenim sistemom. Suosnivač C4 gruppe sa Aleksom Dmitrovićem. Gromobran za probleme, prima ih i konvertuje u korisnu energiju. Učestvuje u strateškom planiranju i trudi se da svojim mlađim kolegama bude na usluzi, i svojim iskustvom da mir. Polovinu svog profesionalnog života namenio je svojim studentima, a ostatak tržištu. Veruje da se dizajn živi, a ne propoveda. Kada tržište dozvoli, uživa u slovima kao kaligraf i tipograf. Voli decu, maskirnu šaru, divljinu, bicikl, planinarenje, pecanje, fank, acid jazz i Macintosh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/REŠEN
PROBLEM
/

 

 

 

 

 

 

Jelena Milisavac / Marketing konsultant

Hladna glava. Zna šta je hitno i šta je bitno… Vodi nas kroz vremenske kapije i daje ritam. Žuri polako i razume sve karaktere i situacije… Meditira.

O njoj se ne mora opširno pisati, samo pratite njen rad. Mudra i pouzdana. Nema oblasti kojom se nije bavila u svojoj bogatoj karijeri.
Konsultant evropske banke za obnovu i razvoj u oblasti marketinga i strategije komunikacije. Voli taj funk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/TO JE PROSTO:
CTRL+ALT+SHIFT+S/

 

 

 

 

 

 

Marko Krstić / Art direktor

Najbolje godine. Mlad, iskusan, organizovan, pouzdan, strpljiv… Kada smo? Šta smo? Kako bi ti? Ako nešto zapne, znamo gde je rešenje.
Multitasking, ali pravi.
Rastao je sa nama, ali i bez nas. Sada mi često pratimo njega. Prati tendencije i usmerava nas ka najsuptilnijim tehnologijama i online rešenjima. Uživa u svom vremenu i pažljivo bira šta i sa kim radi.